Остават по-малко от 500 билета за дългоочаквания концерт на 2Cellos в

...
Остават по-малко от 500 билета за дългоочаквания концерт на 2Cellos в
Коментари Харесай

Остават по-малко от 500 билета за концерта на 2Cellos

Остават по-малко от 500 билета за дълго чакания концерт на 2Cellos в зала „ Арена Аремеец “.

Най-успешното и динамично инструментално дуо на актуалната музикална сцена 2Cellos идват у нас на 4 декември, с цел да показват най-новия си албум “SCORE ”, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали като „ Игра на тронове “, „ Властелинът на пръстените “, „ Гладиатор “, „ Титаник “ и други. Освен кино музика, ще чуем и най-големите шлагери на виртуозните челисти. 

Поради огромния интерес към концерта, уредниците пуснаха спомагателни места, с цел да могат допустимо най-вече почитатели на 2Cellos да се срещнат с обичаните си музиканти.

Последните билети могат да бъдат закупени oт бензиностанции OMV, THE MALL, билетен център НДК, мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на Eventim.bg.

Музикантите ще дойдат от Берлин, а България и Румъния ще са последните им концерти в Европа и за годината! От 16 януари 2018-та сполучливото дуо продължава международното си турне с концерти в Съединени американски щати. Всяко едно шоу, включено в турнето „ SCORE ”, се радва на сериозен интерес, а билетите за концертите са разпродадени.

Лука и Степан дават обещание незабравимо шоу в най-голямата зала у нас и нямат самообладание да се срещнат с българската аудитория още веднъж на 4 декември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР